Välj en sida

BESTÄLL ONLINE

BESTÄLL ONLINE

Indisk mat är känt för sin mångfald av smaker, kryddor och kulinariska traditioner. Det finns en rad olika regionala kök i Indien som erbjuder unika rätter och smaker. Här är några populära indiska maträtter:

Butter chicken: En krämig och smakrik kycklingrätt med en tomatbaserad sås.

Tandoori kyckling: Kycklingbitar marinerade i yoghurt och kryddor, sedan tillagade i en traditionell lerugn som kallas tandoor.

Biryani: En kryddig risrätt med kött (vanligtvis kyckling, lamm eller fisk), blandade kryddor och ibland även torkad frukt och nötter.

Saag paneer: En vegetarisk rätt bestående av färskostbitar (paneer) tillagade i en spenatbaserad sås.

Samosas: Triangelformade pajer fyllda med kryddig potatis- och grönsaksfyllning, vanligtvis serverade som förrätt eller snacks.

Chole bhature: En populär nordindisk rätt bestående av kryddiga kikärtor (chole) och friterat bröd (bhature).

Dosas: En tunn, krispig och pannkaksliknande rätt gjord av ris- och linssmet, vanligtvis serverad med chutney och sambar (en kryddig linssoppa).

Gulab jamun: En populär indisk dessert bestående av mjölkbollar som är friterade och doppade i en sockersirap smaksatt med rosenvatten.

Detta är bara några exempel på den stora variationen av indiska maträtter som finns. Indisk mat erbjuder också ett brett utbud av vegetariska och veganska alternativ.

BESTÄLL ONLINE

BESTÄLL ONLINE

ÖPPETTIDER

Måndag-Fredag 11:00-20:00
Lördag -Söndag 15:00-21:00

Lundavägen 29
232 35 arlöv

040 430022